2°C | Amsterdam

Omring ontfermt zich over failliet Zorgbedrijf

HOLLANDS KROON – Omring heeft per 4 augustus jongstleden in de regio Den Helder, Schagen en Hollands Kroon de klanten en medewerkers van de wijkverpleging

van ZorgBedrijf overgenomen, nadat deze organisatie onlangs failliet is gegaan. Het gaat om zo’n 60 mensen die wijkverpleging of begeleiding ontvangen en 17 medewerkers.
“We vinden het belangrijk dat de mensen die zorg kregen van ZorgBedrijf niet tussen wal en schip vallen”, zegt Victor van Dijk (bestuursvoorzitter van Omring). “Gelukkig kunnen we ervoor zorgen dat de wijkverpleging en begeleiding gewoon door kan gaan. We proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met de relatie die mensen al hebben met hun eigen medewerker. Voorop staat echter dat mensen goede zorg blijven krijgen en medewerkers hun baan behouden”.
Dat Omring de wijkverpleging van ZorgBedrijf in Den Helder heeft overgenomen is een vrij logische stap. De zorgorganisatie is al zeer actief in de regio en heeft zelfs hier al 100 jaar haar wortels. Omring werkt met kleinschalige teams wijkverpleging die goede contacten hebben met de huisartsen en het Gemini Ziekenhuis (nu Noordwest Ziekenhuisgroep).
ZorgBedrijf is ook actief in de regio Alkmaar. De klanten en medewerkers binnen de wijkverpleging van deze regio worden overgenomen door zorgorganisatie De Zorgcirkel. Ook biedt ZorgBedrijf huishoudelijke hulp. Deze hulp wordt in het hele gebied van ZorgBedrijf overgenomen door M.I.E.P. B.V. , een onderdeel van Koster & Co.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.