2°C | Amsterdam

Ondanks het weer werd Nazomeren in Niedorp toch een succes

NIEUWE NIEDORP – Het waren spannende dagen voorafgaand aan het evenement. Wat voor weer zou het zijn?!  De binnen-activiteiten zouden daar natuurlijk geen last van hebben, maar de tuinen en de kunst en vooral ook de muziek wel!
Zaterdag was het prima weer en veel bezoekers dachten dan ook laten we zaterdag flink wat adressen bezoeken. Op zondag was het weer wisselend, maar grotendeels viel het mee! Veel bezoekers gezien en enthousiaste verhalen gehoord. Veel bezoekers noemden vooral het ontspannen en gastvrije karakter van “Nazomeren in Niedorp” op. Bezoekers hebben echt bewust gekozen voor het bezoek aan een bepaalde kern, omdat er zo veel activiteiten waren.
De organisatie van Nazomeren is tevreden over het aantal bezoekers. In september gaan zij de afgelopen dagen nog met elkaar evalueren, met het idee om volgend jaar weer zo’n mooi evenement te laten plaatsvinden.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.