2°C | Amsterdam

Ongebruikelijk einde Handbalcompetities 2019-2020. Vooralsnog geen Promotie en geen Schaal!

‘T VELD – De handbal competities worden dit seizoen niet verder afgewerkt door het plotseling opkomende Coronavirus. Voor alle JuRo Unirek/VZV teams een onbevredigend einde van een redelijk tot succesvol  seizoen. Dames 1 was in de nacompetitie in de kampioenspoule nog volop in de race om de Landstitel en de kampioensschaal in de Eredivisie die dit seizoen niet verder zal worden afgewerkt.

Bij de deelname aan de Europese wedstrijden werd de eerste tegenstander het Italiaanse Brixen door het team van Rolf Schulte uitgeschakeld waarna VZV in het Spaanse Granollers na winst in de thuiswedstrijd hun meerdere in de uitwedstrijd moesten erkennen.

JuRo Unirek/VZV DS 1 eindigde achter Otto Work Force/VOC en Cabooter Group/Handbal Venlo verdienstelijk als derde met 530 doelpunten voor en 427 doelpunten tegen een saldo van 103 treffers.

DS 2 van  JuRo Unirek/VZV stond riant bovenaan en had de titel voor het grijpen wat promotie naar de Eerste Divisie zou betekenen. Voor het team van coach Ard de Ruiter van Dames 2 dus ook geen kampioenschap, wel is Ard de Ruiter inmiddels door het handbalbestuur aangesteld als Manager bij VZV Handbal.

Verder heeft Betty Plasmeier afscheid genomen van VZV na 12 succesvolle jaren en promotie met het 1e team naar de Eredivisie.

Ook aan de wedstrijdverslagen door de Razende Reporter uit Zijdewind komt geen vervolg meer, een groepering bij VZV ergert zich al sinds tijden stevig aan mijn opstelling jegens VZV. Het lijkt me dan ook beter en verstandiger dat ik me in het vervolg meer afzijdig zal houden zodat ik het bestuur en die groepering minder zal irriteren.

Ook een plek bij de juist opgebloeide vriendenclub van 75, lijkt me ook niet passend meer om verdere ergernis te voorkomen.

”Heel veel dank voor alle spontane en mooie reacties in al die jaren”.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.