2°C | Amsterdam

Online winkels doodsteek Marskramer Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – De inwoners van Hippolytushoef zullen sinds afgelopen weekend elders voor hun huishoudelijke spullen moeten gaan winkelen nu de Marskramer in het dorp definitief de deuren heeft gesloten.
Sterk teruglopende klandizie, vooral door de opkomst van online winkels en budgetknallers als Action en Big Bazaar, heeft de eigenaar van Marskramer doen besluiten om de deuren te sluiten. De drie personeelleden zijn ontslagen en krijgen ook geen vervangende baan aangeboden.   Tijdens de afgelopen zaterdag gehouden opheffingsuitverkoop was het een drukte van jewelste, ineens wisten de mensen weer waar de Marskramer was en liepen de deur plat.
Dit is de zoveelste winkel in Hippolytushoef die de deuren sluit, inwoners van het dorp maken zich dan ook terecht zorgen over het winkelbestand in het dorp en vrezen voor een spookdorp, jongeren vertrekken naar elders omdat Hippolytushoef niet meer aan hun wensen en eisen kan voldoen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.