2°C | Amsterdam

Ontmoetingsdiners Wieringerwerf en Middenmeer

WIERINGERWERF  – In de maand mei gaat men weer met elkaar aan tafel, op 13 mei in Middenmeer en op 20 mei in Wieringerwerf.
Op beide avonden is men weer van harte welkom en kan men binnenlopen vanaf 17.45 uur om deel te nemen aan een heerlijk meer-gangen diner. Het doel van het Ontmoetingsdiner is om iemand die niet zoveel buiten de deur komt, of vaak alleen moet dineren (jong of oud) eens een gezellige avond te bezorgen. Het maakt niet uit of u bent aangesloten bij één van de kerken of dat u niet kerkelijk bent.
U dient zich wel even aan te melden bij één van de gastvrouwen, Trudy van Arkel, 0227-823136 of Marjan Lettinga, 0227-581492. Zij delen u in voor de Meerbaak, Prof. ter Veenweg 2 in Middenmeer of voor het Kompas, Meeuwstraat 44 in Wieringerwerf.
De kosten bedragen € 5,00 per persoon en mochten er problemen zijn met vervoer, meldt u dat dan even als u zich opgeeft, dan wordt u opgehaald en weer thuis gebracht.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.