2°C | Amsterdam

Ook brandweer in de Hollands Kroon gaat mogelijk staken

HOLLANDS KROON – Ook de veiligheidsregio Noord-Holland Noord heeft zich vandaag aangesloten bij de cao-acties van de brandweer. Daarmee staan 14 van de 25 brandweerkorpsen in Nederland nu achter de acties.
Sinds maandag rukken brandweermensen alleen nog uit bij spoedgevallen. De actie werd maandag afgetrapt door de korpsen van Amsterdam, Kennemerland, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Flevoland, Limburg-Noord en Rotterdam. Vandaag kwamen daar nog 14 korpsen bij, waaronder Noord-Holland Noord,meldt NH.
Eerder werd al gedreigd met nieuwe acties. Vakbond FNV houdt er rekening mee dat de acties de hele zomer aanhouden. “Op die manier proberen we de werkgever weer aan de onderhandelingstafel te krijgen voor goede afspraken over een fatsoenlijk vroegpensioen.”

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.