2°C | Amsterdam

Op Koningsdag en Hemelvaart geen inzameling van huisvuil

Hollands Kroon – HVC is gesloten op Koningsdag en Hemelvaartsdag. Ook het afvalbrengstation is dicht. HVC zamelt deze dagen niet in. Kijk daarom in de afvalkalender of op de afval app om te zien wanneer HVC wel inzamelt.

Afvalkalender: online en als gratis app

Op http://inzamelkalender.hvcgroep.nl vindt u de online afvalkalender. Met uw postcode en huisnummer krijgt u een persoonlijk overzicht van de inzameldagen. Ook kunt u de gratis HVC afval-app downloaden. Op uw smartphone kunt u een melding ontvangen over welke afvalsoort die dag wordt opgehaald. Dit is handig rond feestdagen, het kan dan voorkomen dat uw bak op een andere dag wordt geleegd dan gebruikelijk. De HVC afval-app is te vinden in de App Store (iOS) en in Google Play (Android). Zoek op HVC afval.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.