2°C | Amsterdam

Open Beach Handball clinic DWOW Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Op zaterdag 28 augustus organiseert D.W.O.W. Handbal een open Beach Handball clinic in de zandbanen van de Wieringermeerruiters in Middenmeer. De clinic wordt verzorgd door Marieke Kalverda en is toegankelijk voor iedereen in de leeftijdscategorie 6-16 jaar. De eerste clinic is om 10.00 uur gepland, waarna aansluitend de verschillende leeftijdscategorieën aan bod komen.

Om 13.30 uur eindigt het programma. Speciaal voor deze clinic zet het NHV (Nederlands Handbal Verbond) Beach Handball banen uit in het zand bij de Wieringermeerruiters. Astrid Karman, voorzitter van de handbalvereniging: ‘we zijn heel blij ons nieuwe handbal seizoen met de open clinic te kunnen starten. Op deze manier kan iedereen die het leuk vindt kennis maken met de handbal sport en met onze vereniging in de Wieringermeer. Het is natuurlijk een buitenkans om aan de clinic van Marieke te mogen deelnemen. Marieke is een enthousiaste handbaltrainster die zelf ook eerste divisie heeft gespeeld, zij kan ons van alles leren.’

Deelname aan de clinics is gratis, meer informatie is te vinden op www.handbal.nl/handbalzomer. Aanmelden kan via [email protected] ovv je naam en leeftijd.

D.W.O.W. Handbal

D.W.O.W. Handbal biedt handbal aan zowel jeugd als volwassenen. Op dit moment variëren de leden in leeftijd van 5 tot 50 jaar. Voor diegene die het ook leuk lijkt om in teamverband te sporten is het altijd mogelijk om 6x gratis mee te trainen, aanmelden hiervoor kan via [email protected] .

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.