2°C | Amsterdam

Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – GroenLinks Hollands Kroon houdt op vrijdag 16 september a.s. een openbare fractievergadering in Het Ideeëntheater, Kreil 6, Barsingerhorn. Aanvang 20 uur. Na afloop van het fractieoverleg is er een bestuursvergadering.
Iedereen is natuurlijk – zoals altijd – van harte welkom op het fractieoverleg. Wil je je komst wel vooraf even melden? Dat kan door een berichtje te sturen naar [email protected] (secretariaat) en/of naar [email protected] (fractie).
Tijdens het fractieoverleg wordt de agenda van de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 20 september besproken. Deze is te vinden op de website van de gemeente. Ook op de agenda staan de antwoorden van het college op de vragen die de fractie deze zomer heeft gesteld over de aanplant van bomen (duurzaam?), de inkoop van niet-groene stroom door de gemeente en de vervoersvergoeding voor dagbesteding via het PGB. Als je iets anders met ons wilt bespreken kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs!
Informatie over onze activiteiten en standpunten kun je vinden op www.facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.