2°C | Amsterdam

Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon


DEN OEVER – Op maandag 23 januari hebben wij weer een openbare fractievergadering. Iedereen is, zoals altijd, van harte welkom! Plaats: De Zingende Wielen, Akkerweg 39, 1779 GJ Den Oever. Tijd: 20-21 uur.
Wij vinden het fijn om vooraf te weten wie er komen. Stuur even een berichtje naar [email protected] (secretariaat) en/of [email protected] (fractie). Tijdens het fractieoverleg wordt onder andere de agenda van de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 31 januari besproken. Deze is te vinden op de website van de gemeente. Iets anders met ons bespreken kan natuurlijk ook. Laat het even weten.
Na het fractieoverleg is er een bestuursvergadering, maar die is niet openbaar. Wij zijn vrijwel altijd goed bereikbaar via bovenstaande mailadressen. Informatie over onze activiteiten en standpunten staat op hollandskroon.groenlinks.nl en op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon. Volg ons ook op twitter: @GLhollandskroon.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.