2°C | Amsterdam

Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – GroenLinks Hollands Kroon houdt op maandag 23 mei a.s. een openbare fractievergadering in De Brug, Binnenhaven 2, Van Ewijcksluis. Aanvang 20 uur. Na afloop van het fractieoverleg is er een bestuursvergadering.
Iedereen is natuurlijk – zoals altijd – van harte welkom op het fractieoverleg! Wil je je komst wel vooraf even melden? Dat kan door een berichtje te sturen naar [email protected] (secretariaat) en/of naar [email protected] (fractie).
Tijdens het fractieoverleg wordt onder meer de agenda van de gemeenteraadsvergadering van donderdag 26 mei besproken. Deze is te vinden op de website van de gemeente. Als je iets anders met ons wilt bespreken kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs!
Informatie over onze activiteiten en standpunten kun je vinden op www.facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.