Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – GroenLinks Hollands Kroon houdt op maandag 23 mei a.s. een openbare fractievergadering in De Brug, Binnenhaven 2, Van Ewijcksluis. Aanvang 20 uur. Na afloop van het fractieoverleg is er een bestuursvergadering.
Iedereen is natuurlijk – zoals altijd – van harte welkom op het fractieoverleg! Wil je je komst wel vooraf even melden? Dat kan door een berichtje te sturen naar groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat) en/of naar janeichhorn@hollandskroon.nl (fractie).
Tijdens het fractieoverleg wordt onder meer de agenda van de gemeenteraadsvergadering van donderdag 26 mei besproken. Deze is te vinden op de website van de gemeente. Als je iets anders met ons wilt bespreken kan dat natuurlijk ook. Graag zelfs!
Informatie over onze activiteiten en standpunten kun je vinden op www.facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs