2°C | Amsterdam

Openbare fractievergadering GroenLinks Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – GroenLinks Hollands Kroon houdt op maandag 17 oktober a.s. een openbare fractievergadering. Plaats: De Zingende Wielen, Akkerweg 39, 1779 GJ Den Oever. Tijd: 20-21 uur. Na afloop van het fractieoverleg is er een bestuursvergadering.
Iedereen is natuurlijk – zoals altijd – van harte welkom op het fractieoverleg. Wil je je komst wel vooraf even melden? Dat kan door een berichtje te sturen naar [email protected] (secretariaat) en/of naar [email protected] (fractie).
Tijdens het fractieoverleg wordt de agenda van de gemeenteraadsvergaderingen van 25 oktober en 1 november besproken. Deze zijn te vinden op de website van de gemeente. Het belangrijkste agendapunt is de begroting voor 2017. Als je iets anders met ons wilt bespreken kan dat natuurlijk ook.
Informatie over onze activiteiten en standpunten is te vinden op www.facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.