2°C | Amsterdam

Openbare fractievergadering PvdA Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – De openbare fractievergadering  van de PvdA wordt gehouden op woensdag 14 september om 20.00 uur in multifunctioneel centrum Veerburg, Sportlaan te Anna Paulowna. Vanzelfsprekend behandelen we de agenda voor de raadsvergadering van 20 september.
Na een lang zomerreces is het politieke seizoen ‘16/’17 weer van start gegaan. De fractie heeft zich inmiddels alweer een beeld kunnen vormen van ontwikkelingen bij de brandweerzorg en is door de raad van bestuur van NoordWest ziekenhuis geïnformeerd over de situatie van de vestiging in Den Helder. In oktober komt er meer duidelijkheid over het zogenaamde profiel van het basisziekenhuis en de plannen voor vernieuwbouw of nieuwbouw in Den Helder.
Intussen is het bestuur van de gemeente Staphorst op bezoek geweest en staat ook nog een overleg met het bestuur van Südwest Fryslan op vrijdag 9 september op de agenda. Zou zo maar kunnen dat we het dan hebben over de Afsluitdijk.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.