2°C | Amsterdam

Opening nieuwe vestiging Kraakman perfors Agriport druk bezocht

Middenmeer – De opening van de nieuwe vestiging van machineleverancier Kraakman Perfors op het Agriportterrein in Middenmeer is door vele honderden mensen bezocht. Het was zo druk dat de bezoekers de auto’s zelfs bij de overige bedrijven op het terrein moesten parkeren en via een pendeldienst moesten worden opgehaald en weer worden weggebracht.
De woordvoerder van Kraakman Perfors laat weten dat het bedrijf zeer tevreden is met deze opkomst, veel bezoekers die tijdens de open dagen het bedrijf kwamen bezoeken zijn zelf werkzaam in de agrarische sector en keken hun ogen uit van wat er allemaal stond uitgestald.
Van de grote rooimachines tot het kleinere werk werd nauwkeurig bekeken maar ook de compleet ingerichte werkplaats werd druk bezocht. Het bedrijf beschikt nu ook over een eigen servicewagen die volledig is uitgerust om ter plaatse machines snel en vakkundig te kunnen reparen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.