Oud-Niedorper Joey Kugelmann brengt zijn derde single uit.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.


REGIO – Na drie jaar hard werken aan zijn succesvolle workshop De Ontdekkingsreis en De Ontdekkingsreis Plusgroep, besteedt Joey Kugelmann, voormalig inwoner van Schagen en Nieuwe Niedorp, opnieuw aandacht aan zijn andere grote passie: muziek.
Deze herfst verschijnt zijn derde single: Help Me Out. Dit keer gaat hij voor een frisse sound en is hij de samenwerking aangegaan met producers die al regelmatig in de top 40 hebben gestaan. Onder andere Bert Meulendijk die de gitaarpartijen van het succesvolle ‘Are You With Me’ van Lost Frequencies inspeelde en Jan David Batenburg, die onder andere voor Guus Meeuwis geschreven heeft, werken mee aan Joey’s nieuwe single. “You Will Shine (2011) Was een mooi nummer, maar had nul komma nul commerciële waarde. Dat was een bewuste keuze, net zoals bij mijn tweede single The Journey“, vertelt Joey over zijn eerder uitgebrachte singles. “Dit keer wil ik me wel eens mengen in de mainstream, puur voor de fun. Geen zwaar, onderliggend verhaal, maar simpelweg een lekker nummer met een waanzinnige beat.
Het is voor het eerst dat Joey de handen ineenslaat met een dj. “Nieuwe mensen, nieuwe ideeën en nieuwe inzichten. Door de vele uren die ik doorbreng met kinderen en tieners tijdens de workshop en plusgroep lijkt het me leuk om ook eens een song uit te brengen dat hen aanspreekt. Ik heb het nummer zelf geschreven, maar het is hier en daar verbouwd door de producers. Er moeten natuurlijk ook instrumentale momenten in zitten waarop je lekker los kunt gaan. Ik heb me laten inspireren door onder andere Justin Bieber, Shawn Mendes en nummers als Took A Pill In Ibiza. Wie had dat ooit achter me gezocht haha! Ik vind het leuk om een track als deze te maken. Je blijft nieuwe dingen ontdekken.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category