2°C | Amsterdam

Oud-Niedorper Joey Kugelmann brengt zijn derde single uit.


REGIO – Na drie jaar hard werken aan zijn succesvolle workshop De Ontdekkingsreis en De Ontdekkingsreis Plusgroep, besteedt Joey Kugelmann, voormalig inwoner van Schagen en Nieuwe Niedorp, opnieuw aandacht aan zijn andere grote passie: muziek.
Deze herfst verschijnt zijn derde single: Help Me Out. Dit keer gaat hij voor een frisse sound en is hij de samenwerking aangegaan met producers die al regelmatig in de top 40 hebben gestaan. Onder andere Bert Meulendijk die de gitaarpartijen van het succesvolle ‘Are You With Me’ van Lost Frequencies inspeelde en Jan David Batenburg, die onder andere voor Guus Meeuwis geschreven heeft, werken mee aan Joey’s nieuwe single. “You Will Shine (2011) Was een mooi nummer, maar had nul komma nul commerciële waarde. Dat was een bewuste keuze, net zoals bij mijn tweede single The Journey“, vertelt Joey over zijn eerder uitgebrachte singles. “Dit keer wil ik me wel eens mengen in de mainstream, puur voor de fun. Geen zwaar, onderliggend verhaal, maar simpelweg een lekker nummer met een waanzinnige beat.
Het is voor het eerst dat Joey de handen ineenslaat met een dj. “Nieuwe mensen, nieuwe ideeën en nieuwe inzichten. Door de vele uren die ik doorbreng met kinderen en tieners tijdens de workshop en plusgroep lijkt het me leuk om ook eens een song uit te brengen dat hen aanspreekt. Ik heb het nummer zelf geschreven, maar het is hier en daar verbouwd door de producers. Er moeten natuurlijk ook instrumentale momenten in zitten waarop je lekker los kunt gaan. Ik heb me laten inspireren door onder andere Justin Bieber, Shawn Mendes en nummers als Took A Pill In Ibiza. Wie had dat ooit achter me gezocht haha! Ik vind het leuk om een track als deze te maken. Je blijft nieuwe dingen ontdekken.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.