2°C | Amsterdam

Oud v.v. Succes voetballer Donyell Malen bezoekt voetballertjes v.v. Succes

HIPPOLYTUSHOEF – De verrassing bij de voetballertjes van v.v. Succes was groot toen ineens oud v.v. Succes voetballer Donyell Malen voor hun neus stond. Donyell kwam de spelers op zoeken om ze een hart onder de riem te steken en om ze aan te moedigen en om natuurlijk handtekeningen uit te delen aan de speler van Arsenal en het Nederlands Elftal onder 17 jaar.
Donyell Malen vertrok bij v.v. Succes om zijn geluk te zoeken bij de jeugd van Ajax maar al snel bleek dat Ajax dit supertalent niet kon vasthouden toen Arsenal aan de deur klopte om de jonge speler uit Hippolytushoef over te nemen. In 2015 vertrok Malen dan ook richting Arsenal waar hij vrijwel direct furore maakte met een fabelachtig doelpunt.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.