2°C | Amsterdam

Oud-Wieringermeerse Janneke Willemse presenteert Muziekinstuif

WIERINGERWERF – Heb je zin om een circusorkest te zien en horen spelen? Of wil je heel veel verschillende muziekinstrumenten eens zien, aanraken, of horen welk geluid eruit komt? Kom dan op zaterdag 2 oktober naar de Cultuurschuur Wieringerwerf. Daar begint in zaal De Ruimte om half twee de Muziekinstuif voor kinderen van ongeveer 7 t/m 12 jaar, ouders mogen mee. Je zult zien: muziek is voor jong en oud en je kunt er heel veel plezier aan beleven.

De middag begint met het optreden van een circusorkest en daarna ga je op pad voor een verrassende muzikale speurtocht. Zo kun je een muziek-memory spelen, een lange noot proberen te blazen, op een gitaar pingelen, drummen en pianospelen. En ergens anders krijg je limonade en iets lekkers. Aan het eind van de middag kom je weer bij elkaar in De Ruimte. Daar is er een quiz én een verrassing.

De Muziekinstuif wordt aan elkaar gepraat door Janneke Willemse, geboren en getogen in de Wieringermeer. Misschien vinden je ouders het leuk om Janneke te zien optreden, want kennen ze haar van Blondjes Beleggen Beter, of als presentator van tv-programma’s. Of van vroeger, toen ze met Janneke op Wiringherlant zaten, of uitgingen in de polder. Maar misschien bekijken je ouders tijdens de instuif veel liever de expositie van Meerkunst, óók in de Cultuurschuur.

Aanmelden kan nog op [email protected], voor informatie kun je bellen met 0653982049

Het evenement wordt georganiseerd door Harmonie De Eendracht Kolhorn, Fanfare Creona Wieringerwerf en Muziekschool de Cultuurschuur.

m.m.v. Janneke Willemse, presentator, John Numeijer, dirigent circusorkest, Peter Middelburg, circusdirecteur

Foto aangeleverd

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.