2°C | Amsterdam

Oudesluis krijgt financiële bijdrage van 500.000 euro


REGIO – Het Samenwerkingsverband ’De Kop Werkt’ gaat 500.000 euro in het dorp Oudesluis steken om de leefbaarheid van het dorp te verbeteren. De plannen worden op dit moment op papier gezet en moeten medio 2017 worden uitgevoerd, meldt het NHD vandaag.
’De Kop Werkt’ werken de vier gemeenten in de Noordkop samen om de komende jaren diverse projecten te verwezenlijken. Schagen, Hollands Kroon, Den Helder en Texel stellen vijftien miljoen euro beschikbaar. De provincie verdubbelt dit bedrag. Voor de projecten wordt in de periode 2017-2020 een aanzet gegeven.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.