Paas Music Festival Breezand

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Breezand – Het Paas Music Festival (PMF) is een reeds 19 jaar lang bestaand evenement, wat gestart is in een klein kroegje in de regio, en is uitgegroeid tot een festival met een zo breed mogelijke opzet. Het wordt nu al 13 jaar georganiseerd door Jongerenvereniging de Aap. Sinds 2015 wordt PMF op het plein van J.V. De Aap georganiseerd.
De rijke geschiedenis van PMF kent optredens van grote artiesten als Van Dik Hout, De Heideroosjes, Herman Brood, Skik, Di-rect, Rigby, Racoon, Trockener Kecks, The Sheer, Blaze of Glory,  Anouk, BZB, Hermes House Band, The Partysquad, Fresku, Mr. Polska, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Sunday Sun en vele andere bekende artiesten! Het doel van PMF is echter ook om lokale artiesten een mogelijkheid te geven om hun kunsten aan een groter publiek te tonen.
Daarnaast wordt het festival gekenmerkt door het feit dat ze het publiek kennis wil laten maken met (ver)nieuwende artiesten, en dat het geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd en opgebouwd, waardoor het ook een groot draagvlak binnen de lokale gemeenschap kent. Voor het eerst wordt het Paas Music Festival op het plein van J.V. De Aap georganiseerd.
Details:

  • Waar: Op het plein voor Jongerenvereniging De Aap aan de Zandvaart 57a in Breezand
  • Wanneer: 26 & 27 maart 2016
  • Kosten: Passe Partout: € 22,50 / Zaterdag 26 maart: € 12,50 / zondag 27 maart: €12,50
  • Reserveren: Klik hier

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category