2°C | Amsterdam

Paas Music Festival Breezand

Breezand – Het Paas Music Festival (PMF) is een reeds 19 jaar lang bestaand evenement, wat gestart is in een klein kroegje in de regio, en is uitgegroeid tot een festival met een zo breed mogelijke opzet. Het wordt nu al 13 jaar georganiseerd door Jongerenvereniging de Aap. Sinds 2015 wordt PMF op het plein van J.V. De Aap georganiseerd.
De rijke geschiedenis van PMF kent optredens van grote artiesten als Van Dik Hout, De Heideroosjes, Herman Brood, Skik, Di-rect, Rigby, Racoon, Trockener Kecks, The Sheer, Blaze of Glory,  Anouk, BZB, Hermes House Band, The Partysquad, Fresku, Mr. Polska, Diggy Dex, Kraantje Pappie, Sunday Sun en vele andere bekende artiesten! Het doel van PMF is echter ook om lokale artiesten een mogelijkheid te geven om hun kunsten aan een groter publiek te tonen.
Daarnaast wordt het festival gekenmerkt door het feit dat ze het publiek kennis wil laten maken met (ver)nieuwende artiesten, en dat het geheel door vrijwilligers wordt georganiseerd en opgebouwd, waardoor het ook een groot draagvlak binnen de lokale gemeenschap kent. Voor het eerst wordt het Paas Music Festival op het plein van J.V. De Aap georganiseerd.
Details:

  • Waar: Op het plein voor Jongerenvereniging De Aap aan de Zandvaart 57a in Breezand
  • Wanneer: 26 & 27 maart 2016
  • Kosten: Passe Partout: € 22,50 / Zaterdag 26 maart: € 12,50 / zondag 27 maart: €12,50
  • Reserveren: Klik hier

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.