2°C | Amsterdam

Pannatweeling ‘el Jackson’ te gast op opening Beweegplein Kreileroord

KREILEROORD – De tweeling Jos en Teun ‘el Jackson’ zijn de hoofdgasten op de opening van het beweegplein in Kreileroord, zaterdag 29 mei. De Schager protegées van top-pannaspeler Nasser el Jackson geven een showtje panna weg aan de aanwezigen. Om 14.00 uur begint de clinic waaraan jeugd van 8 tot 18 jaar mee kan doen.

Het gloednieuwe beweegplein in Kreileroord wordt al een uur eerder officieel geopend door sportwethouder Mary van Gent van Hollands Kroon. Daarna kan ze haar skills wellicht delen met de talentjes die toffe voetbaltricks laten zien in hun demo. Daarbij is overigens de jeugd uit de omgeving welkom.

Aansluitend aan de opening van Mary van Gent is er om 13.30 uur Fit en Fun van Team Sportservice. Hier kunnen kinderen van de basisschool aan meedoen. Een uurtje sport en spel op een laagdrempelige wijze, die in meerdere dorpen gegeven wordt na schooltijd.

De pannavoetbalclinic duurt van 14.00 tot 15.15 uur. Verder zijn er smoothiebikes om je eigen smoothie te fietsen en de JOGG-regisseur is aanwezig om tips te geven over hoe je gezonder kunt leven.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.