2°C | Amsterdam

Partycentrum Concordia Hippolytushoef heeft de deuren weer geopend.

Hippolytushoef – Onder veel belangstelling is zaterdag Partycentrum Concordia weer geopend. Het partycentrum is lange tijd gesloten geweest toen bleek dat de vorige eigenaar bijverdiensten had in de wietteelt.  De nieuwe eigenaar Carlos Daal zag wel wat in het centrum en vroeg bij de gemeente een vergunning aan om het complex weer nieuw leven in te blazen en kreeg deze.
Samen met de van Wieringen afkomstige bedrijfleidster Tessa Kuvener hebben ze veel plannen gemaakt om Partycentrum Concordia weer een druk bezocht partycentrum in Hippolytushoef van te maken.
Zaterdag was het dan zover, oud-burgemeester Titia Lont opende onder toeziend oog van de vele belangstellenden het vernieuwde partycentrum waarna de genodigden het partycentrum gingen bewonderen.
De verenigingen zijn weer blij daar zij in grote problemen kwamen toen het complex de deuren moest sluiten, ,, het was puur behelpen” wist 1 van de verenigingen ons te melden.  Als het aan Carlos en Tessa ligt zal het nu niet meer zover komen en gezien de overvolle agenda zal dat ook wel goed komen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.