2°C | Amsterdam

Passend Lezen – 2016 Jaar van het Boek schrijfwedstrijd

HOLLANDS KROON – In het kader van het Jaar van het Boek organiseert bibliotheekservice Passend Lezen een schrijfwedstrijd voor haar klanten. Met de collectie van Passend Lezen kunnen met mensen met een leesbeperking boeken ervaren via audiolezen, braillelezen, letterlezen en combilezen. Het winnende verhaal wordt opgenomen in de collectie en komt beschikbaar als klantgeschenk.
Spelregels

  • Het verhaal moet tussen de 1.500 en 2.000 woorden bevatten.
  • Onderwerp van het verhaal mag zelf bepaald worden.
  • Inzendingen mogen niet eerder gepubliceerd zijn als zelfstandige uitgave (in bundel, tijdschrift of als e-book), met uitzondering van publicatie op een eigen weblog.
  • Inzendingen moeten in de Nederlandse taal geschreven zijn.
  • Deelnemers mogen maar één verhaal inzenden.
  • Deelnemers zijn klant bij Passend Lezen.

Verhalen insturen kan tot 1 september, het liefst via e-mail [email protected] of anders per post naar Postbus 84010, 2508 AA Den Haag. De jury maakt in december de winnaar bekend. Voor schrijftips en meer informatie over de schrijfwedstrijd, ga naar www.passendlezen.nl. Voor meer informatie over 2016 Jaar van het Boek, ga naar www.2016jaarvanhetboek.nl.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.