2°C | Amsterdam

Personeel Taxi-Klomp krijgt tijdelijk contract

HOLLANDS KROON – De 90 taxichauffeurs van het failliete Taxi-klomp krijgen allemaal een tijdelijk arbeidscontract aangeboden door de nieuwe tijdelijke leerlingvervoerder Willemsen de Koning. Hierbij blijven de huidige arbeidsvoorwaarden instant. De FVN spreekt van fantastisch nieuws, de Opov-regeling blijft zo van kracht als de gemeenten op 17 juli 2016 een drie-jarig contract gaan tekenen met de nieuwe aanbieder voor het leerlingen vervoer.
Lees ook: Leerlingenvervoer failliete taxi-klomp overgenomen door Willemsen de Koning
Willemse de Koning wijst er op dat het hier gaat om ’tijdelijke’ contracten en zeker niet om een onbepaald dienstverband.  De gemeenten wilden de nieuwe aanbieder nog geen contract voor langere duur gunnen, zelf had Willemse de Koning nog een jaar langer het vervoer gedaan, maar heeft al wel aangegeven mee te willen dingen naar het nieuwe contract voor leerlingenvervoer in de Noordkop.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.