Pieter Mulder keert terug bij v.v. Succes

HIPPOLYTUSHOEF – Na een afwezigheid van 4 jaar is het bestuur van v.v. Succes verheugd en trots te kunnen melden dat Pieter Mulder per volgend seizoen weer de blauw zwarte kleuren van vv Succes gaat verdedigen.

Pieter debuteerde in Succes 1 op zijn 15e, vervolgens speelde hij twee seizoen in het eerste en viel al snel op in de regio als bovengemiddeld getalenteerde voetballer. Na twee seizoenen wilde Pieter kijken of hij het op een hoger niveau ook aankon en koos ervoor om bij ZAP te gaan voetballen. Dit ging goed en er zat nog meer in het vat. Waardoor hij na twee jaar Breezand naar Hollandia in Hoorn verhuisde. Daar bleef hij uiteindelijk 1 seizoen. 

Pieter kreeg een aanbieding om in Friesland bij een zaterdag 3e divisionist te gaan voetballen, die kans kon hij niet laten schieten. Hij tekende bij ONS uit Sneek. Dit seizoen viel tegen, Pieter verloor het plezier in het voetballen en besloot per januari zijn contract in te leveren. 

Om het plezier in het spelletje terug te vinden en meer tijd over te houden voor zijn werk en andere dingen naast het voetbal, heeft Pieter na een goed gesprek ervoor gekozen om terug naar de roots te gaan en bij ZIJN club Succes te gaan voetballen.  Hij wil samen met de rest van de getalenteerde selectie iets moois neerzetten op Wieringen.

 
Het bestuur van v.v. Succes wenst Pieter heel veel succes en plezier bij de prachtige club!
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs