2°C | Amsterdam

Pieter Mulder keert terug bij v.v. Succes

HIPPOLYTUSHOEF – Na een afwezigheid van 4 jaar is het bestuur van v.v. Succes verheugd en trots te kunnen melden dat Pieter Mulder per volgend seizoen weer de blauw zwarte kleuren van vv Succes gaat verdedigen.

Pieter debuteerde in Succes 1 op zijn 15e, vervolgens speelde hij twee seizoen in het eerste en viel al snel op in de regio als bovengemiddeld getalenteerde voetballer. Na twee seizoenen wilde Pieter kijken of hij het op een hoger niveau ook aankon en koos ervoor om bij ZAP te gaan voetballen. Dit ging goed en er zat nog meer in het vat. Waardoor hij na twee jaar Breezand naar Hollandia in Hoorn verhuisde. Daar bleef hij uiteindelijk 1 seizoen. 

Pieter kreeg een aanbieding om in Friesland bij een zaterdag 3e divisionist te gaan voetballen, die kans kon hij niet laten schieten. Hij tekende bij ONS uit Sneek. Dit seizoen viel tegen, Pieter verloor het plezier in het voetballen en besloot per januari zijn contract in te leveren. 

Om het plezier in het spelletje terug te vinden en meer tijd over te houden voor zijn werk en andere dingen naast het voetbal, heeft Pieter na een goed gesprek ervoor gekozen om terug naar de roots te gaan en bij ZIJN club Succes te gaan voetballen.  Hij wil samen met de rest van de getalenteerde selectie iets moois neerzetten op Wieringen.

 
Het bestuur van v.v. Succes wenst Pieter heel veel succes en plezier bij de prachtige club!

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.