2°C | Amsterdam

Pinksterkermis ’t Veld dit jaar uniek en bijzonder

‘T VELD – Ook dit jaar zal de Pinksterkermis geen kermis zijn zoals we die altijd al kennen en zoals we die graag willen vieren. Het beeld van een Kerkplein vol met attracties, vele activiteiten, muziek, feestende mensen en de kroeg vol, zit er ook dit jaar niet in vanwege alle Corona-perikelen. Toch heeft dit de Pinkstercomité er niet van weerhouden om iets te organiseren. Het is dan wel geen kermis zoals kermis hoort te zijn, maar zij hopen wel weer het gevoel van saamhorigheid naar boven te halen bij iedereen. 

De organisatie heeft met de ervaringen van vorig jaar een vernieuwd Corona-proof kermisprogramma in elkaar gezet. En het belooft weer een gezellige weekend te worden met activiteiten voor iedereen.

Dit jaar introduceren zij een heuse Pinksterkermis vlag! Deze speciale vlag laat zien dat er Pinksterfeesten in het dorp zijn. De vlag staat symbool voor de saamhorigheid, die door en met de kermis ontstaat. Want in de ogen van de organisatie is de kermis een verbindende factor tussen jong en oud, maar ook tussen verschillende verenigingen, stichtingen en zelfs straten en buurten. Het positieve gevoel, wat dit met zich meebrengt, willen zij graag een gezicht geven met de Pinksterkermis-vlag. Bestel hem via onderstaande link!

Het Pinkster comité hoopt dat iedereen op deze manier het kermisgevoel te kunnen geven. Een kermisgevoel dat staat voor saamhorigheid en gezelligheid. Zo laten zij het Pinksterweekend niet zomaar voorbij gaan!

Wil je de activiteiten die zij organiseren steunen met een financiële bijdrage? Klik dan hier om een vrijwillige bijdrage te kunnen doen. Via de website en Social Media vindt je alle informatie en houden we je op de hoogte van de nieuwtjes.  

Foto: Pinksterkermis ’t Veld

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.