2°C | Amsterdam

Pleeggezinnen Hollands Kroon worden in het zonnetje gezet

HOLLAND KROON – Wethouder Mary van Gent vindt het hoog tijd om pleeggezinnen in Hollands Kroon eens extra in het zonnetje te zetten. Daarom nodigt Van Gent alle pleeggezinnen uit voor een gezellige middag op vrijdagmiddag 23 september van 15.00 tot 19.00 uur aan de Randweg 2-4, 1761 LR Anna Paulowna (locatie buitendienst).
“Ik heb bewondering voor alle pleegouders die hart en huis openstellen. Alle kinderen verdienen een eigen thuis, maar soms is dat niet mogelijk. Dan is een pleeggezin een goede – hopelijk tijdelijke – oplossing. Onze gemeente is trots dat meer dan 50 pleeggezinnen vele pleegkinderen opvoeden”, aldus wethouder Mary van Gent.
Schminken, lasergamen, voetballen en pannenkoeken eten!
Alle pleegouders in Hollands Kroon zijn, met hun pleegkinderen en eigen kinderen, van harte welkom op 23 september. Er zijn activiteiten voor de kinderen van jong tot oud, zoals schminken, lasergamen en voetballen in een voetbalkooi. Ook kunnen de kinderen genieten van heerlijke pannenkoeken. De middag is kosteloos.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.