2°C | Amsterdam

Polderse selectie geeft AZ voetballes en wint ook nog bijna

ANNA PAULOWNA – AZ heeft vrijdagavond in Anna Paulowna nipt een blamage kunnen voorkomen. Het won met 3-2 van een plaatselijke Polderse Selectie, bestaand uit spelers uit de derde en vierde klasse.

NH Sport verslaggever Klaas Jan Bos volgde de wedstrijd.

Nick Broersen zette al vroeg in de wedstrijd de amateurs op voorsprong. AZ maakte gelijk via Van Overeem gelijk, maar Fabian Raap zette met een prachtig schot in de kruising de thuisploeg weer op voorsprong. 2-1 was ook de ruststand.
Na rust maakte AZ via Seuntjens gelijk. Daarna werd nog een doelpunt van Broersen van de Polderse Selectie afgekeurd vanwege buitenspel. Uiteindelijk kopte Luckassen bij de tweede paal de bal er in, na een voorzet van Bel Hassani.
Trainer John van den Brom vond het jammer dat zijn ploeg de goede intenties van het duel van een dag eerder tegen Oleksandrya niet doortrok tegen de amateurs uit de kop van onze provincie.
AZ is komend weekend vrij en hervat de voorbereiding maandag met een trainingskamp vlakbij Eindhoven.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.