2°C | Amsterdam

Politie controleert fietsende schooljeugd na diverse klachten

HOLLANDS KROON – De politie in Hollands Kroon heeft vanochtend op de Friescheweg schoolgaande jongeren gecontroleerd op hun fietsgedrag en daarop aangesproken.
De klachten gaan voornamelijk over jeugd die met 3 of meer mensen naast elkaar fietst en niet wijkt voor automobilisten die ook gebruik maken van de Friescheweg. De Friescheweg is een weg waar 60 km per uur gereden mag worden en waar automobilisten de weg delen met fietsers en eventueel voetgangers.
De politie heeft vandaag groepen jeugd aan de kant gezet en hen uitgelegd dat zij klachten hebben gekregen over hun gedrag in het verkeer. Tevens heeft de politie verteld dat het de bedoeling is dat zij zich met het verkeer bezig houden en niet met muziek of telefoon (terwijl de politie daar stond, had de jeugd boxen mee waarbij de muziek erg hard stond)

Na een waarschuwing aan de jeugd heeft de politie uitgelegd dat zij vanaf volgende week, 12 september 2016, repressief gaan optreden

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.