2°C | Amsterdam

Politie en Christine le Duc waarschuwen voor phishing-mail

Hollands Kroon – Uit naam van Christine le Duc uit Walsoorden zijn de afgelopen dagen vele valse e-mails verstuurd naar Nederlandse internetgebruikers, welke besmet zijn met Malware.

Het bedrijf uit Zeeuws-Vlaanderen meldde maandag jl. aan de politie dat op hun naam e-mails zijn verstuurd waarbij een korting zou worden gegeven op een volgende bestelling. Bij het aanklikken van een link in het bericht wordt een agressief virus op de computer van de ontvanger geïnstalleerd.

Klik nooit op de link

De valse mails zijn verstuurd met een e-mailadres van Ziggo en Versatel. Negeer de betreffende e-mail en klik nooit op de link. Als u toch op de link klikt, krijgen oplichters mogelijk persoonlijke gegevens in handen of komt u terecht op een malwarewebsite. Dan kan de computer worden geïnfecteerd met kwaadaardige software.

Fraudehelpdesk

Als u een mail ontvangt, die u niet vertrouwt? Negeer dan deze berichten. Meer informatie over phishing- en malwaremails staan op de website www.fraudehelpdesk.nl. De fraudehelpdesk ontvangt graag de mail om deze te kunnen analyseren en als waarschuwing te plaatsen op hun website.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.