2°C | Amsterdam

Politie en gemeente vragen inwoners Hippolytushoef om alertheid bij vernielingen in het dorp

HIPPOLYTUSHOEF – Zowel de politie als de gemeente Hollands Kroon zijn druk bezig met de daders aan het opsporen van de vele vernielingen in Hippolytushoef. In de nacht van zondag op maandag werden de toiletten in de Waddenhaven van Den Oever kort en klein geslagen. Eerder waren in Hippolytushoef al enkele bushokjes het doelwit van vandalen.

Schade

Burgemeester Jaap Nawijn is woedend en verbijsterd over de reeks vernielingen. “Nou stond ik al op het punt een oproep tot alertheid te doen na de vernielingen in Hippolytushoef, word ik ingehaald door de bittere actualiteit in Den Oever. Wat bezielt mensen? Hoe halen ze het in hun botte kop om eigendommen van de samenleving aan gruzelementen te slaan? Als deze mensen nog een greintje lef hebben, melden ze zich om op te draaien voor de kosten”. 

Alert

 
Naar aanleiding van de vernielingen vraagt burgemeester Nawijn aan inwoners om alert te zijn. Nawijn: “Ziet of hoort u iets: meld het altijd bij de politie. Alleen zo kunnen politie en gemeente er mee aan de slag en kunnen de veroorzakers gevonden worden. Want alleen samen komen we tot een mooiere samenleving in Hollands Kroon.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.