Politie op zoek naar dierenbeul.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

REGIONIEUW – De politie heeft vannacht een kat uit een benarde positie moeten bevrijden. Iemand had een elastiek dubbelgeslagen om de nek van het beestje, dat daarom krijsend in een achtertuin zat.
Dat gebeurde rond 2.00 uur in de Heer Willem van Egmondstraat. Het dier was toen al ruim een uur aan het schreeuwen vanuit de tuin, maar een buurtbewoner die de kat wilde helpen, kon het beestje niet bereiken, schrijft de politie op Facebook.
Agenten klommen vervolgens over de schutting en vonden het katje met een elastiek om haar nek. Volgens de toegesnelde Dierenambulance is het onmogelijk dat de kat het elastiek zelf om haar nek heeft gedaan, wat betekent dat iemand het beestje expres in deze benauwde positie heeft gebracht.
Dierenarts
Het elastiek is snel losgeknipt, maar de kat had inmiddels al een flink opgezwollen keel en moeite met ademen. De kat bleek voorzien van een chip, maar agenten kregen geen contact met de eigenaar. Het diertje is daarom meegenomen naar een dierenarts, waar ze nog een keer is nagekeken.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category