2°C | Amsterdam

Politie red hond uit snikhete auto, eigenaar boos op politie

REGIO – De politie heeft gistermiddag een hond uit een snikhete auto op een parkeerplaats in Den Helder gered. De hond was in een auto op het Bernhardplein vastgeketend. Agenten zagen het beestje rond 14.00 uur en constateerden dat het geen frisse lucht kon krijgen omdat de ramen allemaal dicht waren en dat er geen water voor het beestje in de auto was. 
Ook bleek uit een parkeerbon onder de ruitenwisser dat de hond er al minstens drie kwartier zat. Agenten wachtten daarop nog twintig minuten op de eigenaar, maar besloten toen een ruitje in te tikken en de hond te bevrijden,meldt NH.
De eigenaar, een 44-jarige man uit het Duitse Potsdam, kreeg bij terugkomst bij de auto een bekeuring. Ook was hij hevig ontdaan omdat de politie zijn ruit kapot had gemaakt.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.