2°C | Amsterdam

Politie redt verkleumde moeder en kind en brengt ze thuis

Regionieuws – De politie heeft dinsdag een vrouw en haar 7-jarige dochtertje op de Parallelweg tussen Midwoud en Middenmeer opgepikt. Ze hadden in Middenmeer een fiets voor het kind gekocht en hadden de tocht terug naar huis onderschat.
Aan het begin van de avond kreeg de politie een melding van een bewoner van de Parallelweg. De vrouw en haar dochter stonden bij diegene voor de deur met de vraag of de bewoner hen met de auto naar huis in Midwoud kon brengen.
De bewoner vertrouwde het verhaal echter niet en was, met de vele berichten over babbeltrucs in zijn achterhoofd, bang dat hij opgelicht of bestolen zou worden. Hij had de moeder en de dochter de deur gewezen en uitgelegd hoe ze het snelst thuis konden komen. De politie vond het tweetal verderop. 

Teddybeer

De vrouw verklaarde dat ze inderdaad had aangebeld bij een onbekende om om hulp te vragen. Ze had via internet een fiets gekocht en die met het kind opgehaald bij iemand in Middenmeer. ’s Middags was het nog mooi weer, maar op de terugweg werd het koud. Daarom besloot ze bij iemand aan te bellen. 
De agenten hebben de vrouw en haar dochter in de politiebus opgevangen en thuisgebracht. Het kindje kreeg een teddybeer van de agenten als troost.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.