2°C | Amsterdam

Politie snapt trekkerdief, een heterdaadje…

WINKEL – Afgelopen nacht werd de politie richting Nieuwe Niedorp gestuurd omdat daar een trekkerdief op heterdaad was betrapt bij zijn criminele activiteiten. Ter plaatse aangekomen troffen de agenten een man die de agenten doorverwees naar de locatie waar de trekker op dat moment moest zijn.

De agenten zijn direct naar de plaats gereden en na enig zoeken werd de verdachte gevonden. Deze spartelde flink tegen toen hij in de boeien werd geslagen maar met enig pressie van de agenten gaf de man zich toch gewonnen en kon hij geboeid en al naar het bureau worden overgebracht waar hij werd ingesloten voor verder verhoor.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.