2°C | Amsterdam

Politie zoekt getuigen inbraak bedrijfspand Middenmeer

MIDDENMEER – In een bedrijfspand aan de Agriport in Middenmeer is zaterdag ingebroken. De inbraak werd zaterdagavond rond 20.45 uur ontdekt. De inbreker(s) hebben veel moeite gehad om op het terrein te komen om vervolgens met veel moeite in te breken in het bedrijfspand. Vanuit een bedrijf is gereedschap gestolen.
Vermoedelijk zijn de inbreker(s) enige tijd bezig geweest. Mogelijk heeft iemand personen / voertuigen gezien. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.