Hollands Kroon – Als u vorige week in de regio Schagen, Den Helder of Texel een luide juichkreet door de polders hoorde schallen, kan dat kloppen. Dat waren de collectieve uitingen van vreugde van de lokale leden van het politiekorps, die van hun chefs te horen kregen dat er in de vorm van elektrische BMW’s nieuwe surveillanceauto’s zouden komen.
Massaal meldden de agenten zich als testrijders, bevangen door visioenen van muisstil rijden. Diep was de teleurstelling dan ook toen bleek dat de politiechefs hen een poets hadden gebakken. Er kwamen helemaal geen muisstille elektrische BMW’s, het was een 1 aprilgrap,meldt NH
Maar op mysterieuze wijze kreeg BMW zelf lucht van de geslaagde grap van de politiechefs. De Duitse autofabrikant besloot om de grap realiteit te maken en geeft de politiekorpsen van Schagen, Den Helder en Texel nu een week lang de beschikking over vijf elektrische BMW’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Previous post Kabinet komt met plannen voor scootmobiel en rollatorbelasting
Next post Weerbericht Hollands Kroon – zonnig en het wordt 14 graden

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.