2°C | Amsterdam

Politiehond Django is te slim voor 2 inbrekende Roemenen

SCHAGEN – Ze dachten nog even dat ze aan de politie zouden kunnen ontsnappen, maar diensthond Django vond het spoor van twee verdachten van inbraak. Geen ontkomen aan. De verdachten, twee Roemenen van 26 en 45 jaar oud, zitten vast.

Op vrijdagmorgen, omstreeks 02.10 uur kreeg de politie melding dat er breekgeluiden waren gehoord vanaf een bouwterrein aan het Westerpark in Schagen. Ter plaatse trof de politie twee containers voor gereedschap die open waren gebroken. Diensthond Django, die met zijn geleider ter plaatse was gekomen, vond een geurspoor.

Dit leidde vanaf het terrein naar een sloot. Aan de andere zijde van het water pikte Django het spoor weer op. Uiteindelijk werden de twee verdachten gevonden. Zij probeerden zich te verstoppen achter de bosjes in een tuin aan de Noord. Zij bleken tot hun middel nat te zijn. De mannen werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.