Prima prestaties Jitsu school Shintai Wieringerwerf

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Wieringerwerf – Elf leden van karate en jitsu school Shintai uit Wieringermeer vertrokken zaterdag 19 maart richting Bergambacht voor een Kumite toernooi. Voor de jonge jeugd Shintai nieuwkomers was dit een nieuwe ervaring met uitzondering van ervaren vechters Onno Kan en Joyce en Linda Klungel die naast hun deelname aan de kumite ook als scheidsrechter fungeerde.
Helaas moest Linda Klungel de deelname aan de kumite wedstrijden verstek laten gaan door een al eerdere opgelopen blessure. Des al niet te min boekte de kleinste nieuwkomers van Shintai goede resultaten, zo werden de nieuwkomers Yalisa Corrselink en Oscar Groenewegen derde en de wat meer ervaren vechters Martijn Bijpost en Onno Kan behaalden ook verdienstelijk brons in hun zwaarbevochte klasse. Zilver was er voor Brechtje Borst en Anouk Rustenburg. Goud werd deze keer niet meegenomen op de terugreis naar de Wieringermeer.
Wie interesse heeft in de Oosterse vechtsport kan contact opnemen met P. Zijlmans, tel. 06-28051737 of door een e-mail te sturen naar: karate.pieter@gmail.com. Trainingstijden zijn in overleg, wie meer wil weten over de Karate jitsu school kan kijken op www.shintai.nl.
Op de foto de Shintai deelnemers v.l.n.r. staande Martijn Bijpost, Coscha van Oosten, Onno Kan, Bram Palar, Linda en Joyce Klungel en coach Pieter Zijlmans. Zittend Yalisa Corsselink, Brechtje Borst, Anouk Rustenburg, Nathalie Kloosterman en Oscar Groenewegen. Damian Visser ontbreek op de foto. (Foto: aangeleverd)

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category