Puntendeling Maedilon/VZV – E&O.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

’t VELD – Maedilon/VZV heeft de uitwedstrijd tegen E&O niet kunnen winnen, waarin E&O het grootste gedeelte van de wedstrijd heeft voor gestaan. In een tot de laatste seconde zeer spannende wedstrijd moest het team van trainer/coach Betty Plasmeyer genoegen nemen met een toch wel zwaarbevochten gelijkspel 25-25.  Het was E&O dat in het begin van de wedstrijd een 2-0 voorsprong wist te nemen die door een doelpunt van Lotte Prak en twee benutte break-outs van Kim Jimmink werd omgezet in een 2-3 voorsprong.
Het was echter E&O dat de touwtjes in het verdere verloop van de eerste helft in handen zou nemen. VZV miste zelf meerdere 100% kansen en kwam in die fase zelfs met 11-7 achter te staan. Door twee schitterende treffers van Albertine Abube en een doelpunt van Lotte Prak wist VZV toch weer aansluiting te krijgen. Bij de stand 14-14 mocht E&O in slotseconde nog een vrije worp nemen, deze verdween laag over de grond achter de VZV goalie in het net.
Ruststand 15-14.
Na rust een gelijk opgaande wedstrijd tot een 20-20 tussenstand, waarna VZV door doelpunten van Britt Stegers en de aardig op schot zijnde Lotte Prak zelfs een 20-22 voorsprong wisten te nemen. De meegereisde VZV supporters hoopten dat het team van Betty Plasmeyer als nog deze gelijk opgaande wedstrijd naar zich toe zouden trekken. E&O gaf zich echter nog niet gewonnen en wisten bij de stand 25-25 toch weer langs zij te komen. Beide teams gingen in de slotminuut nog voor de overwinning, E&O kreeg met nog 18 seconden te gaan een strafworp en leek zo toch de twee punten binnen te halen. Monigue de Wit wist echter met een geweldige reflex de strafworp via de paal te keren waarna VZV alsnog een laatste kans kreeg op de overwinning. Met nog een aantal seconden te gaan een snelle uitval via Albertine Abube naar Jane Kramer die Joyce Hillen in scoringspositie dacht te brengen, de bal sprong echter uit haar hand waardoor  de wedstrijd in een terechte puntendeling eindigde.
Eindstand 25-25.
Doelpunten: Lotte Prak 6, Albertine Abube 3, Linsey Perre 3, Joyce Hillen 3, Kim Jimmink 2, Jane Kramer 2, Lotte Houtenbos 2, Britt Stegers 2, Maud Kruijer 1 en Lisanne Kolken 1.
A.s. Zat. 29 okt. speelt Maedilon/VZV Ds.1 tegen koploper Dalfsen Ds.1. Aanvang 20.45 uur in Sporthal ’t Zijveld. Voorwedstrijd: VZV Hr.1 – Zaanstreek Hr.1 . Aanvang 19.00 uur.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category