2°C | Amsterdam

PvdA, VVD en GroenLinks willen actie voor medicinale cannabis


HOLLANDS KROON – Op 20 februari van dit jaar werd er in de Tweede Kamer een motie, de Coffeeshopwet, aangenomen waarin een opheffing van het cannabisverbod een forse stap dichterbij is gekomen.

Brief Tweede Kamer

PvdA, VVD en GroenLinks willen bij de aankomende raadsvergadering het college via een motie verzoeken om een brief te schrijven aan de leden van de Tweede Kamer waarin zij de Tweede Kamer oproepen om te komen tot legalisering van de thuisteelt van medicinale cannabis onder bepaalde voorwaarden.

Effectieve pijnbestrijder

Het is wetenschappelijk bewezen dat cannabis een effectieve manier is om aan pijnbestrijding te doen maar dat de huidige mogelijkheden om aan medicinale cannabis te komen kostbaar is en dat de kwaliteit vaak te wensen overlaat, en daarbij worden de gemaakte kosten niet door de zorgverzekeraar vergoed. Alternatieve mogelijkheden zijn weer illegaal en dus strafbaar.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.