2°C | Amsterdam

PVV wil in de gemeenteraad van Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Althans, dat is het plan van PVV-leider Geert Wilders om in zoveel mogelijk gemeenten aanwezig te zijn in de raad. Bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen zal dus ook met grote zekerheid de PVV op lijst van politieke partijen zijn.
Geer Wilders zegt in het AD. dat : ,,De burgers zijn de huidige partijen zat. Lokale partijen delen ónze standpunten’’, aldus Wilders in de krant. ,,We zitten nu alleen in Almere en Den Haag. Ik wil in de haarvaten van de Nederlandse samenleving gaan zitten, in de gemeenten.
Dat ook in de gemeente Hollnds Kroon de PVV een grote schare aanhangers heeft blijkt wel uit de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 toen de PVV de tweede partij in Hollands Kroon (de gemeente Hollands Kroon bestond toen nog niet maar alle stemmen zijn bijelkaar opgeteld tot de huidige gemeente Hollands Kroon), werd met 11% van het aantal stemmen.
Wilders liet ook weten dat de PVV geen partij met leden gaat worden en dat hij het voor het zeggen blijft houden over de lijn die de PVV moet volgen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.