PVV wil in de gemeenteraad van Hollands Kroon

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

HOLLANDS KROON – Althans, dat is het plan van PVV-leider Geert Wilders om in zoveel mogelijk gemeenten aanwezig te zijn in de raad. Bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen zal dus ook met grote zekerheid de PVV op lijst van politieke partijen zijn.
Geer Wilders zegt in het AD. dat : ,,De burgers zijn de huidige partijen zat. Lokale partijen delen ónze standpunten’’, aldus Wilders in de krant. ,,We zitten nu alleen in Almere en Den Haag. Ik wil in de haarvaten van de Nederlandse samenleving gaan zitten, in de gemeenten.
Dat ook in de gemeente Hollnds Kroon de PVV een grote schare aanhangers heeft blijkt wel uit de uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 toen de PVV de tweede partij in Hollands Kroon (de gemeente Hollands Kroon bestond toen nog niet maar alle stemmen zijn bijelkaar opgeteld tot de huidige gemeente Hollands Kroon), werd met 11% van het aantal stemmen.
Wilders liet ook weten dat de PVV geen partij met leden gaat worden en dat hij het voor het zeggen blijft houden over de lijn die de PVV moet volgen.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category