2°C | Amsterdam

Recordbedrag voor glazen huis Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Het zijn de drie dj’s van RTVNOORDKOP weer gelukt om een mooi bedrag binnen te halen. De voorlopige teller staat op € 21.629,- Nog niet alles is geteld, dus het bedrag zal straks hoger worden. In ieder geval weer meer als vorig jaar.
Bert Boontjes, Harm Jan Barelds en Dennis den Hollander zaten 24 uur lang opgesloten en probeerden om op allerlei manieren geld binnen te halen voor Serious Request. Tegen betaling draaiden zij verzoeknummers en rondom het glazen huis waren enorm veel activiteiten georganiseerd.
Van darten, koekenverkoop, oliebollenverkoop, rad van fortuin, veiling van allerlei aangeboden goederen tot een sponsorloop. Ook de scholen hebben via acties behoorlijk wat geld binnengebracht.
De eerst glazen huis in 2013 bracht ongeveer € 14.000,- op en elk jaar is dit meer geworden. De laatste twee jaar gaat de ene helft naar Serious Request en de andere helft naar lokale verenigingen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.