2°C | Amsterdam

Regius College Schagen schorst Havo-leerlingen na wangedrag (update)

SCHAGEN – Het Regius College in Schagen heeft zestien leerlingen geschorst wegens drankmisbruik. Zij hebben zich onlangs misdragen tijdens een werkweek in het Italiaanse Venetië.

Een medewerker van de school bevestigt de schorsing aan NH. De leerlingen worden afhankelijk van de mate waarin ze zich hebben misdragen voor een of twee schooldagen geschorst, weet verslaggever Jurgen van den Bos. “Waar de een het bij één blikje bier hield, was de ander echt met sterke drank in de weer.”
De jongeren hadden voorafgaand aan de werkweek nog een formulier ondertekend waarin ze toezegden geen alcohol te zullen gebruiken. Toen de groep van zestien dat later toch deed, heeft de school meteen de ouders ingelicht. 
Eén leerling heeft in Italië nog een nacht in het ziekenhuis gelegen. Dat was het gevolg van een combinatie van factoren, heeft Van den Bos begrepen: “Een lange reis, weinig eten, een druk programma en alcoholgebruik.”
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.