2°C | Amsterdam

Ren 15 juni mee met de scholierenveldloop op het Lutjestrand.

HOLLANDS KROON – Op het Lutjestrand in Westerland organiseert Sportservice Schagen, in samenwerking met AV Wieringermeer, dit jaar ook weer een Scholierenveldloop. Kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisscholen uit de regio’s Wieringen en Wieringermeer kunnen hier aan meedoen.
Zit je op de basisschool, hou je al van hardlopen of lijkt dit je leuk? Dan kun je op 15 juni meedoen aan een uitdagende Scholierenveldloop op en rond het Lutjestrand in Westerland.
De Scholierenveldloop is een mini-wedstrijdloop, waarbij plezier en volhouden voorop staat. De loop voor groep 3 t/m 8 gaat over een afstand van ongeveer 1000 meter, waarbij het parcours uitgezet wordt op en rondom het strand van het Lutjestrand. Voor de leerlingen van groep 1 en 2 wordt er een kortere route van ongeveer 500 meter uitgezet. Er wordt in verschillende categorieën gestart, waarbij de jongens en meisjes apart lopen. De categorieën worden ingedeeld aan de hand van de schoolgroep waarin de leerling zit. De start van de eerste groep is om 14.00 uur, daarna steeds om de 10 minuten. Om ongeveer 16:00 uur is het evenement afgelopen.
Aan de snelste drie lopers per startgroep wordt direct na hun loop een prijs uitgereikt. Alle kinderen ontvangen voor hun deelname een herinnering.
Inschrijven kan via de school of via Sportservice Schagen, 0224-214774, via onderstaan webformulier of een mailtje met je naam, jongen/meisje, school en groep naar [email protected] . Deelname aan de Scholierenveldloop is gratis.
Alle scholen hebben inmiddels een uitnodiging voor deelname ontvangen met de benodigde inschrijfformulieren. Uiterlijk 3 juni moet de inschrijving bij Sportservice Schagen binnen zijn.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen (Ciska Bosma of Talisa van der Fluit), mail: [email protected] tel: 0224 – 214774

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.