Repaircafé Middenmeer bestaat 1 jaar en dat moest gevierd worden

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Middenmieer – Het Repaircafé in het Posthuis in Middenmeer bestond op 17 maart jl. precies een jaar en dat lieten de vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn niet zomaar voorbijgaan.
In de eerste plaats had coördinator Roel Mast een bloemetje voor de allereerste klant, Tanny Vogelaar en ook voor de klant die de meeste reparaties (maar liefst twaalf keer) had laten verrichten, Connie Schwartzwalder. Beide dames komen uit Middenmeer. Roel memoreerde dat het Middenmeerse repaircafé mede door een startsubsidie van de Wooncompagnie en bijdragen van enkele lokale sponsors een groot succes is geworden met inmiddels acht vrijwilligers waar er een jaar geleden met drie werd begonnen.
In de loop van deze reparatieochtend was er nog een feestelijk moment: de familie Kager uit Winkel komt met een kapotte Senseo binnenlopen en blijkt de 100e klant te zijn, nadat pas in januari de 75e klant werd verwelkomd. Hieruit blijkt wel, dat het repaircafé in een behoefte voorziet.
In en korte toespraak zet Annet Venneker van Wonen Plus Welzijn alle vrijwilligers in het zonnetje en bedankt ze met een presentje voor hun inzet.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category