2°C | Amsterdam

Repaircafé Middenmeer bestaat 1 jaar en dat moest gevierd worden

Middenmieer – Het Repaircafé in het Posthuis in Middenmeer bestond op 17 maart jl. precies een jaar en dat lieten de vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn niet zomaar voorbijgaan.
In de eerste plaats had coördinator Roel Mast een bloemetje voor de allereerste klant, Tanny Vogelaar en ook voor de klant die de meeste reparaties (maar liefst twaalf keer) had laten verrichten, Connie Schwartzwalder. Beide dames komen uit Middenmeer. Roel memoreerde dat het Middenmeerse repaircafé mede door een startsubsidie van de Wooncompagnie en bijdragen van enkele lokale sponsors een groot succes is geworden met inmiddels acht vrijwilligers waar er een jaar geleden met drie werd begonnen.
In de loop van deze reparatieochtend was er nog een feestelijk moment: de familie Kager uit Winkel komt met een kapotte Senseo binnenlopen en blijkt de 100e klant te zijn, nadat pas in januari de 75e klant werd verwelkomd. Hieruit blijkt wel, dat het repaircafé in een behoefte voorziet.
In en korte toespraak zet Annet Venneker van Wonen Plus Welzijn alle vrijwilligers in het zonnetje en bedankt ze met een presentje voor hun inzet.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.