2°C | Amsterdam

Reportage: Camping Land uit Zee heeft iets unieks, kamperen in een vliegtuig

WIERINGERWERF – Voor familie Tonneman was het vandaag de grote dag: de opening van hun camping Land uit Zee in Wieringerwerf. Drie jaar lang was het voor hen keihard werken maar dat heeft geleid tot een wel heel bijzonder resultaat. Verslaggeefster Chantal Bos ging het uitproberen.

Camperplaatsen, chalets en een open weide voor de tentjes is vaak vanzelfsprekend. Maar vanaf vandaag kun je op deze camping slapen in een helikopter, een vliegtuig, een oude treinlocomotief of een Rotterdamse tram. Ook zijn er Oostenrijkse huisjes waar je in kunt verblijven.
De eerste gasten zijn vandaag al te logeren en zijn enthousiast. “De kids willen zelfs al niet meer naar buiten! Die willen alleen maar in het vliegtuig spelen”, zegt moeder Pattry. Samen met haar vriendin en twee dochters hebben ze een nacht doorgebracht in het vliegtuig. 
In 2013 kreeg de familie Tonneman de kans om het terrein over te nemen. Het was er toen slecht aan toe. Eigenaar Jervin komt van oorsprong uit de bouw en heeft zodoende alles zelf opnieuw opgebouwd. 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.