2°C | Amsterdam

Ria Broersen wint kermiskegelen Zijdewind

ZIJDEWIND – Er werd maandagmiddag weer door een groot aantal Dames deelgenomen aan het kegelen. Maar liefst 125 dames stonden ruim voor 2 uur al te trappelen om een gooi te doen naar de loodzware beker met de grote oren.
Het was uiteindelijk Ria Broersen die in de finale met 1 kegel verschil die wisselbeker wist te bemachtigen voor Kim Moras die tweede en Ester v. d. Stoop die derde werd. Geen grote verkleed partijen dit keer maar vooral luchtige kleding wat wel eens te maken zou kunnen hebben met het uitzonderlijke mooie weer.
Toch was het heerlijk toeven in de feesttent doordat de ventilatoren uitstekend hun werk deden alsof Klos-Tentenverhuur hier al rekening mee had gehouden. Zowel binnen als buiten zitten de dames gezellig te borrelen en na te praten hoe goed of drollig ze met die toch wel zware ballen waren omgegaan.
Bij het kaartjes biljarten was het tijdens het kegelen nog vrij rustig waar later in de middag toch nog leuk werd gebiljart door de echte liefhebbers. Het lag verder in de bedoeling dat maandagavond de tent plat zou gaan met de Rock & Rollband de Woudrukkers.
Dat gebeurde wel in alle hevigheid maar heel later op de avond, iedereen bleef in buiten waar het kermis plein rag vol stond en zat en het oergezellig was en er ook nog pittig gedanst werd op de muziek van die zelfde Woudrukkers die buiten ook vrij goed te horen was.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.