2°C | Amsterdam

RTV Noordkop zoekt vrijwilligers, veel vrijwilligers

HIPPOLYTUSHOEF – Waar was de lokale omroep RTVNoordkop bij de Halloweenmarkt? Elk jaar is dit een van de grotere evenementen in Hollands Kroon. Ook dit jaar was het weer een groot succes. Maar geen lokale omroep.
De reden hiervoor is gemakkelijk te verklaren. Ruim onvoldoende vrijwilligers bij de omroep. De verslaggever die normaal de klusjes op Wieringen verricht was helaas niet in staat om deze avond te verslaan.
De lokale omroep heeft na de fusie van de vier gemeenten een enorm groot uitzendgebied gekregen. Zo groot dat het huidige oude team van het vroegere LOZ dit niet allemaal kan bolwerken.
Sinds de fusie is de omroep al op zoek naar vrijwilligers, maar zoals vele verenigingen kunnen ook zij hier moeilijk aan komen. Dat is de reden dat RTV Noordkop bij bepaalde evenementen of andere belangrijke zaken niet aanwezig kunnen zijn.
Daarom bij deze; Heb je interesse om eens een kijkje te nemen bij de lokale omroep en eens zien hoe het allemaal werkt? Neem dan contact met RTV Noordkop op. Zij zoeken allerlei mensen, jong en ouder, klein of groot, het maakt niets uit. Je tijd die je eventueel wil besteden kun je zelf bepalen. RTV Noordkop wacht op je zodat zij verslag kunnen doen van de gehele gemeente Hollands Kroon.
Melden bij [email protected]

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.