2°C | Amsterdam

RTV Noordkop zoekt vrijwilligers

REGIONIEUWS – RTV Noordkop is de lokale omroep voor de gehele gemeente Hollands Kroon. Dit is een gebied van ruim 662 vierkante kilometer met 47.660 inwoners. U begrijpt dat voor de berichtgeving voor zo’n enorm gebied veel vrijwilligers nodig zijn. Onze gemeente is namelijk de op twee na grootste van Nederland.
Momenteel zijn ze RTV Noordkop met een zeer enthousiast team aan het werk om alles verder op de rails te krijgen. Ideeën zijn er genoeg, maar zij missen nog mensen die willlen assisteren bij het uitvoeren van het geheel.
Heb jij zin om bij een dynamische vereniging aan de gang te gaan en dingen te gaan doen waarbij je jezelf helemaal kunt ontplooien in de wereld van de media. RTV Noordkop verzorgt onder andere: tv, radio, kabelkrant, internet en alles op social media. Als je geen idee hebt hoe deze wereld in elkaar zit kun je toch eens keer komen kijken. Alles wordt je dan uitgelegd door vrijwilligers die er verstand van hebben.
Ook zoeken zij mensen (correspondenten) die af een berichtje sturen als er nieuws uit hun dorp is te melden. Dit nieuws kan van alles zijn en je hoeft geen vakbekwaam journalist te zijn. Alleen een kort berichtje met de feiten en de redactie past het aan en maakt er een verhaal van. Op deze manier willen en kunnen zij het nieuws van de hele gemeente Hollands Kroon op de mediasites plaatsen.
Vaak denkt men dat vrijwilligerswerk enorm veel tijd kost. Vooral bij zo’n vereniging als een lokale omroep. Maar dit hoeft helemaal niet. Met overleg is alles mogelijk. Zelfs als je maar een uurtje per week de tijd hebt. zij zoeken namelijk ook dat ene berichtje dat weinig tijd kost, maar voor anderen leuk is om te weten.
Bij een lokale omroep kun je je eigen helemaal uitleven in de wereld van de media. Je ontmoet interessante en soms ook bekende mensen. Je komt op plaatsen waar je anders waarschijnlijk nooit heen was gegaan. Met andere woorden er gaat een hele nieuwe wereld voor je open.
Wil jij dit allemaal meemaken of wil je eens praten over de mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij een omroep, neem dan contact met RTV Noordkop op via [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.