2°C | Amsterdam

Ruime zege C.V Wieringermeer op Blauw Wit

SLOOTDORP – Wieringermeer heeft een ruime zege geboekt op Blauw Wit Wormerveer. Na een stroeve start heeft Wieringermeer met veerkracht de overwinning binnengesleept. Binnen drie minuten stond de Slootdorpse formatie namelijk al op een 1-0 achterstand. 
Na 20 minuten deed Chris Kemmeren iets terug door na een prachtige solo vanaf 20 meter raak te schieten. Xander Putting zorgde er met twee treffers voor dat er gerust kon worden met een riante 1-3 voorsprong. De tweede helft lukte het Blauw Wit niet meer om terug in de wedstrijd te komen.
Wieringermeer hield de regie en wist via Sander Veenstra zelfs nog op een 1-4 voorsprong te komen, wat tevens de einduitslag was. Na een vrij speelweekend volgende week zal Wieringermeer over twee weken thuis tegen SRC aantreden om 14:30 uur op de Belboei.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.